بهگزارش میراثآریا، هادی حقپناه گفت: در جلسه رفع مشکلات زیرساختهای روستای هدف گردشگری چنشت در آستانه جهانی شدن مسئول دفتر نماینده مردم شریف شهرستانهای سربیشه و نهبندان در مجلس شورای اسلامی، بخشدار بخش مود، روسای ادارات میراثفرهنگی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، راهداری و حمل و نقل جادهای به همراه دهیار و رئیس شورای اسلامی حضور داشتند.
سرپرست نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان سربیشه افزود: در این جلسه مسائلی نظیر مشکلات راه دسترسی به امامزاده، بهسازی سرویس بهداشتی عمومی، و افزایش تعداد واحدهای اقامتی مورد بحث قرار گرفت.
حقپناه گفت: همچنین مقرر شد با اختصاص اعتباراتی از شهرستان، مشکلات مطرح شده برطرف شود و برنامهریزی برای جلسهای محوری نیز در خود روستا با فرماندار و مسئولان ادارات مرتبط انجام شود.
انتهای پیام/

نظر شما